Παραίτηση - βόμβα Γιώργου Καπουτζίδη από σύμβουλος μυθοπλασίας του Mega

Παραίτηση – βόμβα Γιώργου Καπουτζίδη από σύμβουλος μυθοπλασίας του Mega

Νέα δεδομένα για το μεγάλο κανάλι.

Ήταν στα τέλη του Φεβρουαρίου όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία του με το Mega, έχοντας αναλάβει -μεταξύ άλλων- καθήκοντα συμβούλου μυθοπλασίας, όντας στην ομάδα που θα αξιολογούσε τα σενάρια των σειρών που εξετάζονταν να βγουν από τον Οκτώβρη στο νεοσύστατο κανάλι.

Ο ίδιος είχε ακόμα συμφωνήσει με το Mega για μια δική του σειρά αλλά και μία εκπομπή αθλητικού περιεχομένου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία και «πάγωσε» καθαρά λόγω συνθηκών.

Τώρα, ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» θέλει τον ηθοποιό και παρουσιαστή να έχει παραιτηθεί από σύμβουλος μυθοπλασίας του σταθμού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποχωρεί από το κανάλι!

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, δεν μιλάμε για ξαφνικό φινάλε μα για μία άνω τελεία, καθώς ο Γιώργος επιθυμεί να αφοσιωθεί στη συγγραφή της νέας του σειράς. Κι αυτό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον δημιουργό να αισθάνεται πως δεν έχει κάτι να προσφέρει στο κανάλι από τη θέση του συμβούλου προγράμματος.

Μάλιστα, από τη νέα σεζόν αναμένεται να συζητηθεί ξανά το ενδεχόμενο να αναλάβει μία δική του εκπομπή, μιας και ο ίδιος έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί άψογα και σε αυτό το κομμάτι.