Ποιο πρόσωπο συζητά για το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Ποιο πρόσωπο συζητά για το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Ποια γυναίκα δημοσιογράφος συζητά.

Σε νέες αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο ΑΝΤ1 όσον αφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Οι ειδήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου ξεκινά φέτος μίας ώρα νωρίτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν προκειμένου να προηγείται του ανταγωνισμού.

Ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στις επιδόσεις. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr στο κανάλι του Αμαρουσίου προσανατολίζονται στο να αλλάξουν και το μοντέλο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα στον ΑΝΤ1 προκρίνουν το μοντέλο με σχολιασμό από δημοσιογράφους. Σε αυτό το πλαίσιο έχει γίνει επαφή με τον Αντώνη Δελατόλα αλλά και τον Νίκο Φίλη για να σχολιάζουν την επικαιρότητα και κυρίως τις πολιτικές εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr στο κάδρο έχει μπει και μια γυναίκα δημοσιογράφος. Πρόκειται για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία συζητά για έναν πιο κεντρικό ρόλο στο δελτίο.

Μάλιστα όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα η υπόθεση έχει προχωρήσει αφού έχει γίνει και σε πρόβες στο πλατό μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου για να δουν αν υπάρχει χημεία ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους.

Μένει να δούμε αν τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει… παρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.