«Ώρα για Μελέτη»: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ

Ανατροπή μεγατόνων με την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Σε συζητήσεις για την παραμονή της στο κανάλι η παρουσιάστρια.

Τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο για την Ελεονώρα Μελέτη και τον ALPHA, καθώς οι διαπραγματεύσεις των δικηγόρων των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Το τελευταίο που επιθυμεί η Ελεονώρα είναι να μείνει εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας στα μέσα της σεζόν γι’ αυτό και δέχτηκε να βάλει… νερό στο κρασί της και να προσπαθήσει να βρει μια συμβιβαστική λύση.

Μια λύση προκειμένου τόσο η ίδια να είναι εξασφαλισμένη μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον (καθώς μετά θα μπορεί να υπάρξει συναινετικό «διαζύγιο» κι εκείνη να αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη) όσο και το κανάλι να μην χρειαστεί να πληρώσει ρήτρα για το σπάσιμο του συμβολαίου της. 

Στο τραπέζι πέφτει και πάλι το σενάριο της επιστροφής της εκπομπής «Μεσάνυχτα» στο οποίο μπορεί αρχικά ο ALPHA να ήταν αρνητικός, ωστόσο πλέον συζητά με την Ελεονώρα περί επιστροφής της στη late night ζώνη του σταθμού. Η ίδια φέρεται να έχει δεχτεί εντέλει τη μείωση μισθού που της επέβαλλαν προκειμένου να συνεχίσει να έχει εβδομαδιαία παρουσία στη μικρή οθόνη, με τους δικηγόρους της, ωστόσο, να διεκδικούν πλήρη εποπτεία της ίδιας στον νέο κύκλο της εκπομπής.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα κρίσμο ραvτεβού προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και η Ελεονώρα να πιάσει ξανά δουλειά.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, πάντως, το κανάλι θα κρατήσει τα «Μεσάνυχτα» για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.