Οριστικό φινάλε για την πιο επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

Τέλος από τον ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ;

Τι ισχύει με το συμβόλαιό του.

Αρκετές είναι οι προτάσεις που φέρεται να έχει δεχτεί ο Αντώνης Σρόιτερ το τελευταίο εξάμηνο, προκειμένου να αλλάξει τηλεοπτική στέγη παρά την ισχύ του συμβολαίου του με τον ALPHA.

Ο ίδιος, βέβαια, ουδέποτε συζήτησε τη «μετακόμισή» του σε νέα τηλεοπτική στέγη όσο τον δεσμεύει το συμβόλαιό του, ωστόσο τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν το καλοκαίρι του 2021.

Η συνεργασία του με το κανάλι της Κάντζας φτάνει στο τέλος της το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να εξακολουθεί να δέχεται προτάσεις, με πιο δελεαστική αυτή του Mega που ήδη από τον περασμένο Ιούνιο έχει εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Το Mega, όμως, δεν είναι ο μοναδικός σταθμός που έχει… ανοιχτή πρόσκληση στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του προκειμένου να εκφράσει ή όχι την επιθυμία του να αποχωρήσει από το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνο, δεν είναι όμως ψέμα το ότι οι σχέσεις του με τις ιθύνοντες δεν είναι πια ιδανικές.

Όλα θα κριθούν στην οικονομική προσφορά όπως όλα δείχνουν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.