«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Πώς ο κορωνοϊός επηρεάζει την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Τι θα ισχύσει από εδώ και πέρα.

Άνω τελεία έχει μπει στην ψυχαγωγία σε όλα τα κανάλι εξαιτίας του κορωνοϊού. Για δύο περίπου μήνες τα γυρίσματα σταμάτησαν ενώ η ενημέρωση στους τηλεοπτικούς σταθμούς είχε τη μερίδα του Λεόντος.

Με τη σταδιακή επιστροφή των πολιτών στην κανονικότητα επανέρχεται και η ελληνική τηλεόραση. Από τις 11 Μαΐου θα ξεκινήσουν γυρίσματα στον ΑΝΤ1 ενώ το «Just the Two of us» θα προβληθεί για δεύτερη φορά μετά κορωνοϊού.

Μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Από τη φύση της η εκπομπή γυρίζεται με πλήθος καλλιτεχνών και καλεσμένων ενώ αν αναλογιστεί κανείς και το τεχνικό προσωπικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τότε μιλάμε για αρκετά μεγάλο πλήθος, κάτι που θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνο τις ημέρες αυτές.

Όπως αναφέρθηκε από την Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» έχει βρεθεί το σχέδιο προκειμένου να γυριστούν επεισόδια χωρίς κάποιον κίνδυνο. Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος στόχος είναι να γυριστούν 1-2 επεισόδια που θα μεταδοθούν τον Ιούνιο προκειμένου η εκπομπή να ολοκληρωθεί για τη φετινή σεζόν με ορθόδοξο τρόπο.

Επισημάνθηκε ωστόσο ότι αν διαπιστωθεί ότι αλλοιώνεται το κόνσεπτ της εκπομπής, τότε δε θα γυριστεί κανένα νέο επεισόδιο. Έτσι η εκπομπή θα προβάλει νέα επεισόδια από τον Σεπτέμβριο εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.