Ζόρια στον ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«The 2Night Show»: Tέλος από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου (Vid)

Μένει να δούμε αν γίνεται λόγω κορωνοϊού.

Με τριάδα κοριτσιών ξεκίνησε τη φετινή σεζόν η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι «Σφήκες» αποτελούμενες από τις Χρύσα Κατσαρίνη, Φελίσια Λαπάτη και Super Kikii αντικατέστησαν την στήλη με τις «Μύγες».

Σύμφωνα με το κόνσεπτ της εκπομπής οι «Σφήκες» υποδέχονταν κάποιους από τους καλεσμένους και τους έκαναν ερωτήσεις που κανείς δε θα τολμούσε. Πολλές φορές μάλιστα το πράγμα ξέφυγε όπως έγινε με την Ζήνα Κουτσελίνη που αποχώρησε από την εκπομπή εκνευρισμένη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» η τριάδα των κοριτσιών δε θα συμμετάσχει στο γύρισμα από αυτήν την Παρασκευή.

Ουδείς γνωρίζει αν η συγκεκριμένη απόφαση αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό ή απλά ολοκληρώθηκε η πορεία της συγκεκριμένης στήλης. Οι «Σφήκες» θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στις οθόνες μας για αρκετές ακόμη εκπομπές αφού έχουν γίνει κάποια γυρίσματα. Μένει να δούμε αν τελικά η συνεργασία των τριών κοριτσιών με την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ή πρόκειται για κάτι προσωρινό.

Πρέπει να πούμε ότι η στήλη «Μύγες» αποτελούνταν τις προηγούμενες σεζόν από τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Νικόλα Ράπτη και Θανάση Πασσά. Οι δύο πρώτοι κάνουν αυτή τη σεζόν την εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» κάθε Παρασκευή βράδυ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.