Ο όρος του Acun Ilicali για να επιστρέψει το Survivor στον ΣΚΑΪ

Ο όρος του Acun Ilicali για να επιστρέψει το Survivor στον ΣΚΑΪ

«Διάσημοι» και «Μαχητές» επιστρέφουν.

Αλλιώς τα υπολόγιζε ο ΣΚΑΪ και αλλιώς έρχονται στα πράγματα σε ό,τι αφορά στην επιστροφή του «Survivor».

Το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να κάνει comeback με την κλασική εκδοχή του («Διάσημοι» και «Μαχητές») στο δεύτερο μισό της σεζόν, με το κανάλι του Φαλήρου να είχε προγραμματίσει να αντικαταστήσει το «Big Brother» με τον νέο κύκλο του «Survivor». Και όταν μιλάμε για αντικατάσταση, εννοούμε… σε κάθε επίπεδο.

Σκοπός του σταθμού ήταν το ριάλιτι επιβίωσης να μεταδίδεται στην ώρα του «Μεγάλου Αδερφού», δηλαδή καθημερινά στις 23:00, κάτι που όμως βρίσκει εντελώς αντίθετο τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο ίδιος, επιθυμεί το παιχνίδι να μεταδίδεται στην prime time, όπως συνέβαινε και τις προηγούμενες σεζόν, ωστόσο ο ΣΚΑΪ μεταδίδει πλέον στις 21:00 τις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, σειρά που δεν υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθεί πριν το τέλος της σεζόν 2020 – 2021.

Λέγεται, μάλιστα, πως ο Τούρκος παραγωγός έχει θέσει βέτο σχετικά με την ώρα μετάδοσης του «Survivor», καθώς θεωρεί πως η επιτυχία του παιχνιδιού θα είναι μεγαλύτερη αν οι τίτλοι έναρξης πέφτουν στις 21:00. Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν κάπου στη μέση. Να ολοκληρώνονται, δηλαδή, νωρίτερα τα επεισόδια της σειράς του Γεωργίου προκειμένου το ριάλιτι επιβίωσης να ξεκινά πριν τις 23:00.

Όσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα; Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται μεν σε προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μέχρι τον Ιανουάριο, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν λόγω κορωνοϊού η πρεμιέρα θα λάβει χώρα αμέσως μετά τα Χριστούγεννα ή μετά τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.