«MasterChef 5»:  Έρχεται με τεράστιες αλλαγές

Ο κορωνοϊός απειλεί το «MasterChef»

Οι υπεύθυνοι προσπαθούν να βρουν λύση.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι υπεύθυνοι στο Star αφού μετράμε πλέον αντίστροφα για το ξεκίνημα των οντισιόν του «MasterChef». Το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής θα κανει πρεμιέρα γα πέμπτη σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς, ωστόσο επικρατεί προβληματισμός.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και καιρό η χώρα είναι σε καθεστώς lockdown μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου σύμφωνα με τις Πρωθυπουργικές ανακοινώσεις. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει βέβαια αν αυτό θα λήξει τελικά την προβλεπόμενη ημερομηνία και δε θα πάρει παράταση λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων, θανάτων και διασωληνωμένων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Realife» οι περιορισμοί που είναι σε ισχύ καθιστούν αδύνατη την υλοποίηση των γυρισμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι ο σχεδιασμός κινδυνεύει να μείνει πολύ πίσω με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2021.

Στο Star οι συσκέψεις είναι διαρκείς προκειμένου το κανάλι να καταφέρει να διασώσει τον προγραμματισμό του. Όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το πιο πιθανό σενάριο είναι οι οντισιόν να γίνουν όλες στην Αθήνα, με τους παίκτες να φτάνουν στην πρωτεύουσα από όλη την Ελλάδα με ειδική άδεια από την πολιτική προστασία.

Θυμίζουμε ότι το «MasterChef» είχε προβλήματα και την περασμένη σεζόν με το Star να αποφασίζει περιορισμό των επεισοδίων προκειμένου να υπάρχει υλικό αφού τα γυρίσματα είχαν διακοπεί λόγω του πρώτου Lockdown. Ο τελικός γυρίστηκε κεκλεισμένων των θυρών με το «MasterChef» να δίνει στο Star ακόμη και την πρωτιά σε αρκετές περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.