Έκλεισε στο Mega η Τατιάνα, πρόταση και στον Αυτιά

Και επίσημα στον ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου – Υπέγραψαν και οι συνεργάτες της

Με ενημερωτική εκπομπή.

«Κλείδωσε» η συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ALPHA, με την ίδια το πρωινό της Τρίτης να βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο κανάλι της Κάντζας.

Ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Ευτυχείτε» θέλει την Τατιάνα να αναλαμβάνει μία αμιγώς ενημερωτική εκπομπή, αφήνοντας στην άκρη το κοινωνικό περιεχόμενο λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας.

Όπως ειπώθηκε, όλοι οι συνεργάτες της νέας της εκπομπής έχουν ήδη υπογράψει με τον σταθμό της Κάντζας με την πρεμιέρα να αναμένεται λίαν συντόμως.

Όσο για τη ζώνη στην οποία θα τη δούμε; Η Τατιά συμφώνησε για το slot 11:00 – 13:00, αντικαθιστώντας ουσιαστικά την Ελεονώρα Μελέτη. Να σημειωθεί πως απέναντι της θα έχει για μία ολόκληρη ώρα το «βαρύ πυροβολικό» του Star που δεν είναι άλλο από τη Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε ακόμα: Φίλιππος Power of Love: Αυτή είναι η επαγγελματίας συμπρωταγωνίστριά του στην πρώτη του ταινία εvηλίκων (Pic)

Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στις εγκαταστάσεις του σταθμού, όπου την ξενάγησαν και… την καλοδέχτηκαν κερνώντας τη γλυκά.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ρεπορτάζ του OPEN:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.