Απόψε η πρεμιέρα του «Big Brother»: Αυτοί είναι οι 17 παίκτες (Pics)

«Big Brother»: Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό.

Στην τελική του ευθεία οδεύει το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι εγκλεισμού έκανε πρεμιέρα στο τέλος Αυγούστου και πλέον απέχουμε μόλις λίγες εβδομάδες από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ή της μεγάλης νικήτριας.

Το ριάλιτι σηματοδότησε και τη μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην ελληνική τηλεόραση. Στο ξεκίνημα του ριάλιτι βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν τη διακοπή του μετά την αισχρή αναφορά του Αντώνη Αλεξανδρίδη που προέτρεπε σε βία κατά των γυναικών.

Πότε θα δούμε όμως το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι εγκλεισμού;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ προσανατολίζονται στην 20η Δεκεμβρίου ως την ημέρα του τελικού. Πρέπει να πούμε ότι υπήρξε και η σκέψη ο τελικός να μεταδοθεί παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς όπως γίνει και παλαιότερα ωστόσο όπως φαίνεται το σενάριο αυτό έχει απομακρυνθεί.

Πρέπει να πούμε ότι το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού δε θα μείνει χωρίς ενοίκους μετά το τέλος του ριάλιτι. Ήδη στον ΣΚΑΪ σχεδιάζεται το «House of fame», μία μουσική ακαδημία όπου θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.