Ψάχνουν διευθυντές στην ΕΡΤ

Προσλήψεις στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Δέκα προσλήψεις και έπονται κι άλλες.

Προεκλογικά, ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «υδροκέφαλο δημόσιο» αναφορικά με την ΕΡΤ και, ως κυβέρνηση, συνεχίζει τις… προσλήψεις σε αυτή.

Τις τελευταίες ημέρες και εγκρίθηκαν επιπλέον δέκα συμβάσεις έργου δημοσιογράφων, παραγωγών κι άλλων ειδικοτήτων αλλά και εγκρίθηκε εισήγηση για προσλήψεις με συμβάσεις έργου (για την ΕΡΤ3).

Μετά από απόφαση του Δ.Σ., η ΕΡΤ3 θα δημοσιεύσει άμεσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση, με σύμβαση μίσθωσης έργου, σε οκτώ άτομα, τα οποία θα αναλάβουν την παραγωγή υποστήριξης και παρακολούθηση των δελτίων ειδήσεων, των εσωτερικών ενημερωτικών εκπομπών και των αθλητικών εκπομπών της ΕΡΤ3.

Συγκεκριμένα, θα προκηρυχθούν θέσεις σκηνοθέτη, διευθυντών παραγωγής και άλλων.

Παράλληλα για το Ραδιομέγαρο στην στην Αθήνα εγκρίθηκαν και πληρώθηκαν δέκα συμβάσεις έργου που είχαν προκηρυχθεί προ καιρού. Συγκεκριμένα, προσελήφθησαν:

  • Δύο δημοσιογράφοι για έρευνες: Ελβίρα Κριθάρη και Ιωάννης Σουλιώτης.
  • Δημοσιογράφος- αρχισυντάκτης για την καθημερινή αρχισυνταξία: Τιτίκα Ανουσάκη.
  • Δημοσιογράφος- αρχισυντάκτης στο site της ΕΡΤ: Αναστάσιος Ευαγγελίου.
  • Δύο video editors για το site της ΕΡΤ: Μαρία Νικολαΐδου και Ιωάννα Σπανού.
  • Δύο δημοσιογράφοι- παραγωγοί για την οπτικοποίηση θεμάτων των κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Βασίλειος Τάνης και Ευάγγελος Παπαδόπουλος.
  • Δύο δημοσιογράφοι- ρεπόρτερ για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τηλεόρασης και ραδιοφώνου: Γεώργιος Παπακωνσταντίνου και Αλέξανδρος Καλαφάτης.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.