Η Σκορδά διαψεύδει τα πάντα για Μενεγάκη - Σε ποιο κανάλι τη «στέλνει»

Τηλεοπτική «βόμβα»: Με τριετές συμβόλαιο στον ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη;

Το ρεπορτάζ και το αβέβαιο μέλλον της Φαίης Σκορδά.

Με τον ΑΝΤ1 φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις το τελευταίο εξάμηνο η Ελένη Μενεγάκη, μελετώντας τα «σενάρια» που έχουν πέσει στο τραπέζι για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Αν και οι επαφές της με το κανάλι του Αμαρουσίου έχουν επιβεβαιωθεί, το νέο ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» που θέλει την παρουσιάστρια να έχει υπογράψει την περασμένη εβδομάδα τριετές συμβόλαιο με το κανάλι, σύμφωνα με το OPEN δεν επιβεβαιώνεται. 

Όπως είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα» του Σαββάτου, ο ΑΝΤ1 δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη είδηση, με τη δημοσιογράφο να τονίζει πως η Ελένη οποιαδήποτε κίνηση θα έκανε για να επιστρέψει τηλεοπτικά, θα την έκανε από τη νέα σεζόν και όχι στα μέσα αυτής που διανύουμε.

Ακόμα, είναι πολύ νωρίς για τον ANT1 να προχωρήσει σε υπογραφές, καθώς ακόμα δεν έχει οριστεί το budget της σεζόν 2021 – 2022, ενώ παράλληλα δεν έχουν οργανωθεί οι ζώνες και τα πρόσωπα που θα τις αναλάβουν.

Κατά κοινή ομολογία, πάντως, αν τελικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας επιβεβαιωθεί, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη Φαίη Σκορδά, η οποία θα βρεθεί κυριολεκτικά «στον αέρα», καθώς η Μενεγάκη δεν επιθυμεί να αναλάβει κάτι βραδινό, αλλά επιμένει να μείνει στην πρωινή – μεσημεριανή ζώνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.