Πώς ο Λιάγκας «γονάτισε» τον ΣΚΑΪ - Ο άγνωστος όρος του συμβολαίου του

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη ο Γιώργος Λιάγκας;

Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Στον… πάγο παραμένει στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με το κανάλι του Φαλήρου. Η εκπομπή που παρουσίαζε στη μεσημεριανή ζώνη πήγαινε καλά όχι όμως και το τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη που κόπηκε.

Τα σχόλια που έκανε μαζί με τους συνεργάτες του στην είδηση για την παρενόχληση μίας φοιτήτριας στο ΑΠΘ στη βιβλιοθήκη του ιδρύματος προκάλεσαν την κοινή γνώμη. Η εκπομπή σταμάτησε να μεταδίδεται για μία εβδομάδα ενώ και το κανάλι κλήθηκε να πληρώσει υψηλό πρόστιμο.

Η υπόθεση αυτή έφερε και τη διατάραξη των σχέσεών του με το κανάλι με τον παρουσιαστή να μην αξιοποιείται τη φετινή χρονιά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα youfly.gr η μη αξιοποίηση Λιάγκα από τον ΣΚΑΪ, τον έχει φέρει στο στόχαστρο του Mega. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το κανάλι δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ο Σταμάτης Μαλέλης, με τους δύο άνδρες να διατηρούν καλές σχέσεις από την κοινή τους πορεία στο Star πριν από μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youfly.gr το Mega αναλαμβάνει να πληρώσει και το κόστος από το σπάσιμο του συμβολαίου του. Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας στον Γιώργο Λιάγκα έγινε πρόταση να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του καναλιού «House of Fame» που θα κάνει πρεμιέρα τον νέο χρόνο.

Πρόκειται για τη μεξικάνικη εκδοχή του «Fame Story» που μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία στην Λατινική Αμερική.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.