Φουλ του ριάλιτι στο δεύτερο μισό της σεζόν - Όσα θα δούμε

Φουλ του ριάλιτι στο δεύτερο μισό της σεζόν – Όσα θα δούμε

Ποιες πρεμιέρες αναμένονται.

Στα ριάλιτι φαίνεται ότι επενδύουν τα κανάλια για το δεύτερο μισό της σεζόν. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί προτιμούν αυτή την συνταγή υπό τον φόβο και της πανδημίας. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν τα γυρίσματα των τηλεοπτικών σειρών θα μπορέσουν να συνεχιστούν.

Υπό αυτό το πρίσμα τα κανάλια οδηγούνται στη λύση των ριάλιτι προκειμένου να γεμίσουν το πρόγραμμά τους. Μην ξεχνάμε ότι την περσινή σεζόν η διακοπή της ψυχαγωγίας έφερε μεγάλη απώλεια σεζόν για όλα τα κανάλια.

Στο… παιχνίδι των ριάλιτι μπαίνει και ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου επένδυε τα προηγούμενα χρόνια στη μυθοπλασία, με την τακτική αυτή να αποδίδει σημαντικά. Για το δεύτερο μισό της σεζόν προορίζεται η «Φάρμα», που μεταδιδόταν πριν από δέκα και πλέον χρόνια στο Mega.

Το δεύτερο μισό της σεζόν θα μεταδοθεί ο πέμπτος κύκλος του «MasterChef» στο Star. Οι οντισιόν για το ριάλιτι μαγειρικής, παρά τα προβλήματα με τις μετακινήσεις, θα διεξαχθούν κανονικά και η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο.

Μην ξεχνάμε ότι το ριάλιτι «GNTM» ολοκληρώνεται μέσα στον Δεκέμβριο.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σχεδιάζεται το «The House of Fame». Πρόκειται για talent show που θα συνδυάζει και εγκλεισμό έχοντας ως κόνσεπτ την αναβίωση μίας μουσικής ακαδημίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής ήδη έχουν ξεκινήσει ενώ όπως φαίνεται οι διαγωνιζόμενοι θα μείνουν στο σπίτι του «Big Brother» που θα ολοκληρωθεί γύρω στις 20 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον προγραμματισμό του καναλιού ήταν και ο νέος κύκλος του «Survivor». Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η πανδημία πήγε πίσω όλα τα σχέδια αφού η μετάβαση στον τόπο των γυρισμάτων καθίσταται αδύνατη προς ώρας.

Ουδείς βέβαια μπορεί να γνωρίζει αν αυτό μπορεί να αλλάξει σε λίγες εβδομάδες. Πάντως τα χρονικά περιθώρια είναι στενά αφού πρέπει να μεταβούν στον Άγιο Δομίνικο πάνω από 100 άτομα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.