Θοδωρής Αθερίδης: Απόψε στο Mega η πρεμιέρα του «Έλα και θα δεις»

Θοδωρής Αθερίδης: Απόψε στο Mega η πρεμιέρα του «Έλα και θα δεις»

Στις 23:10.

Νέο εβδομαδιαίο βραδινό talk show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:10 στο Mega.

Τίτλος αυτού «Έλα και θα δεις», με τον Θοδωρή Αθερίδη να αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή και να καλεί το τηλεοπτικό κοινό σε νέες, παρεΐστικες βραδιές.

Η νέα εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 23:10.

Στην πρεμιέρα, πρωταγωνιστεί η συναρπαστική και δημιουργική ιστορία μιας παρέας, που «φωταγώγησε» το ελληνικό τραγούδι. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία και ο Κώστας Καλδάρας, υπό τη «μαγική σκέπη» του αείμνηστου συνθέτη και δασκάλου τους, Απόστολου Καλδάρα. Στο στούντιο έρχεται η Μαίρη Καλδάρα, εγγονή του μεγάλου δημιουργού, αλλά και οι τραγουδιστές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μαίρη Δούτση, που τραγουδούν μεταξύ άλλων και σπουδαία τραγούδια του Κώστα Καλδάρα.

«Κάθε εβδομάδα ‘αληθινές’, αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.

Θοδωρής Αθερίδης: Απόψε στο Mega η πρεμιέρα του «Έλα και θα δεις»

Οι παρεΐστικες βραδιές, με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, υπόσχονται συγκίνηση, αποκαλύψεις, γέλιο, προκλήσεις, αιφνιδιασμούς με δημοφιλείς καλεσμένους. Και … η μουσική φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει! Η μπάντα της εκπομπής με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει το ρυθμό σε κάθε εκπομπή, συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.