Φινάλε για την πιο επιτυχημένη εκπομπή του Mega

Προβληματισμός για την βραδινή ζώνη του Mega

Οι λύσεις που εξετάζει το κανάλι.

Πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε πάλι τη λειτουργία του το Mega. Το άλλοτε μεγάλο κανάλι επαναλειτούργησε από τον Φεβρουάριο οπότε και πέρασε στα χέρια της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσω πλειστηριασμού.

Η εταιρεία του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού απέκτησε το όνομα αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού. Αυτό έδωσε το περιθώριο στο κανάλι να ξεκινήσει να μεταδίδει ιστορικές σειρές του καναλιού μετά και τις συμφωνίες με τους δημιουργούς και τους σεναριογράφους.

Οι χαμηλές επιδόσεις όμως στην βραδινή ζώνη του καναλιού έχουν φέρει προβληματισμό.

Σύμφωνα την εφημερίδα «Realife» οι επαναλήψεις των σειρών δεν αποδίδουν πλέον με αποτέλεσμα τις «χαμηλές πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα αυτό φέρνει στο προσκήνιο τον εκ νέου σχεδιασμό της συγκεκριμένης ζώνης με σημαντική ενίσχυσή της.

Κάπως έτσι οι σειρά «Σχεδόν ενήλικοι» που υπογράφει σεναριακά η Μυρτώ Κοντοβά θα μεταδίδεται δύο αντί για μία φορά την εβδομάδα. Ακόμη, η σειρά «Έξαψη» με τον Τάσο Νούσια και την Ιωάννα Παππά θα μεταδίδεται τρεις αντί για δύο φορές την εβδομάδα.

Οι δύο σειρές αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα τον Ιανουάριο και το δεύτερο μισό της σεζόν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Realife» στο Mega εξετάζεται και η προσθήκη ριάλιτι στο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει με τη νέα χρονιά.

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να «χτίσουν» μία συνήθεια στο τηλεοπτικό κοινό και μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα.