«60′ Ελλάδα»: Νίκος Μάνεσης τέλος

 «60′ Ελλάδα»: Νίκος Μάνεσης τέλος

Το ανακοίνωσε επίσημα.

Σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη προχώρησε ο  Νίκος Μάνεσης το πρωινό του Σαββάτου μέσα από το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Ο δημοσιογράφος με αφορμή κάποιο από τα θέματα της εκπομπής και τους Έλληνες μετανάστες που όλα αυτά τα χρόνια τον ακολουθούν πιστά, αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει το ταξιδιωτικό project του ALPHA «60′ Ελλάδα», το οποίο από εδώ και στο εξής θα έχει άλλον παρουσιαστή.

«Ξέρεις τι με συγκινεί; Ότι με αυτή την ‘εκπομπούλα’ που κάνουμε ενώνουμε τους Έλληνες. Αυτός ήταν και ο στόχος γιατί η εκπομπή αυτή γεννήθηκε μετά το ’60′ Ελλάδα’. Ο στόχος Ελλάδα ήταν να παρουσιάσουμε. Χαίρομαι που ενώνουμε τους μετανάστες.

Το ’60′ Ελλάδα’ θα το κάνει άλλος, εγώ παρέδωσα, τέλος. Έγινε και ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να επαναληφθεί διότι ήταν ταξίδια δύο ημερών, παράγονταν υλικά της τάξεως των 30 ωρών με πέντε κάμερες μέσα σε δυο μέρες.

Εν συνεχεία έπρεπε να δούμε όλο το υλικό, να μπούμε να κάνουμε τον κορμό, να μονταριστεί, να ετοιμάσουμε το επόμενο ταξίδι, να κάνουμε ραδιόφωνο, να κάνουμε δελτίο ειδήσεων και κάποια στιγμή δεν αντέχει το κορμί. Δεν γίνεται. Με τις συνθήκες αυτές δεν γίνεται στην ελληνική τηλεόραση τέτοιου επιπέδου εκπομπή. Δεν μπορεί να γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε μόνο ποιος θα πάρει τη θέση του Μάνεση…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.