Ευθεία επίθεση στον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Στην υγειά μας ρε… κορόϊδα!»

Ευθεία επίθεση στον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Στην υγειά μας ρε… κορόϊδα!»

Δημοσιογράφος ρίχνει τα βέλη του στο πρόσωπο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Τα βέλη του δημοσιογράφου Κρικόρ Τσακιτζιάν δέχτηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αφορμή τη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ο δημοσιογράφος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook έριξε τα βέλη του τόσο στον ηθοποιό και παρουσιαστή της εκπομπής όσο και στον ίδιο τον ΣΚΑΪ για την εικόνα που φτάνει στους δέκτες των τηλεθεατών εν μέσω πανδημίας.

Αιτία, το γεγονός πως οι επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται στην πρώτη σειρά χωρίς να φορούν μάσκα και χωρίς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, κάτι -που σύμφωνα με τον ίδιο- πάει κόντρα σε όσα συμβούλευε ο Παπαδόπουλος στο σποτ «Μένουμε Σπίτι».

«Στην υγειά μας ρε… κορόϊδα!!!

Την ώρα που στη χώρα θρηνούμε καθημερινά πάνω από εκατό νεκρούς λόγω κορωνοϊού, τα κρούσματα είναι χιλιάδες, οι εντατικές γεμάτες και το κράτος κάνει απελπισμένες εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων, κάποιοι είναι στο δικό τους μκρόκοσμο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που μας ζάλισε την περίοδο του πρώτου Lockdown, με το πλύσιμο των χεριών μας, κάνει εκπομπή σκέτη πρόκληση.

Σ’ ένα Studio, μαζεύτηκαν πάνω από δέκα μουσικοί χωρίς μάσκες, άλλοι δέκα δημοφιλείς καλλιτέχνες πρώτη τάβλα πίστα κι εκείνοι χωρίς μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλο. Άλλοι δέκα κομπάρσοι, ίσως και παραπάνω, αυτοί με μάσκα για να κρατούν τα προσχήματα και καμιά δεκαριά τεχνικοί, άγνωστο πώς.
Επί τρεις ώρες, αγκαλιάζονταν, χόρευαν, αλά μπρατσέτα και μόνο που δεν φιλούσαν ο ένας τον άλλο. Φυσικά, κανείς δεν αντέδρασε και ούτε πρόκειται να αντιδράσει. Βλέπετε είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ως συνήθως νύπτει τας χείρας του και ευθύνην ουκ έχει.

Την επομένη όμως θα βγουν ξανά οι ανευθυνοϋπεύθυνοι να κουνήσουν το δάχτυλο στην κοινωνία, για να τη βάλουν σε τάξη. Μη και ξεπεράσουν τον αριθμό που όρισε η επίσημη πολιτεία για το ρεβεγιόν, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες και πρόστιμα.

Πώς περιμένει αυτό το κράτος να το πάρουν οι πολίτες στα σοβαρά, όταν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.