ΕΡΤ: Η υπόθεση της νέας σειράς με την Ελένη Ράντου

ΕΡΤ: Η υπόθεση της νέας σειράς με την Ελένη Ράντου

Τι αναμένεται να δούμε τη νέα σεζόν.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία κάνει τη φετινή σεζόν η ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση έχει εντάξει στο πρόγραμμά της τρεις ελληνικές σειρές που έχουν καταφέρει να αποσπάσουν θετικές κριτικές για το περιεχόμενό τους.

Άλλωστε όπως έχει τονίσει πολλάκις η διοίκηση Ζούλα – Γαμπρίτσου στόχος είναι να καταστεί η ΕΡΤ ανταγωνιστεί ως προς τα ιδιωτικά κανάλια. Όπως φαίνεται βέβαια οι σειρές που έχουν μπει στο πρόγραμμα δε θα είναι οι μοναδικές.

Σύμφωνα με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας εδώ και καιρό η δημόσια τηλεόραση ποντάρει σε νέα παραγωγή για τη νέα σεζόν με την Ελένη Ράντου σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μαζί της θα είναι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ράνια Σχίζα με την οποία είχαν συνεργαστεί και στις «Σαββατογεννημένες» του Mega. Όπως αναφέρει το «MyTV» το σενάριο της σειράς θέλει να βλέπουμε τις σχέσεις και τις περιπέτειες τριών μαμάδων, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τους γιους τους.

Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Μήτσας ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια θα είναι του Αντώνη Αγγελόπουλου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως αλλά οι άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης είναι θετικοί.

Η σειρά είχε προταθεί πριν από περίπου έναν χρόνο και στον ALPHA. Η διαφορά ήταν ότι για τον ρόλο της Ράνιας Σχίζας προοριζόταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Το πρότζεκτ όμως δεν προχώρησε.