Ρουκ Ζουκ: Με το ζόρι viral...

Διπλή αποχώρηση – βόμβα από τον ΑΝΤ1 στα μέσα της σεζόν

Πρόσωπα - κλειδιά στις δημόσιες σχέσεις του σταθμού.

Την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε μερικά μόλις λεπτά πριν μία από τις ισχυρότερες παρουσίες που βρέθηκαν ποτέ στο Γραφείο Τύπου του σταθμού.

Ο λόγος για την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Φαίη Κυριακοπούλου η οποία αποχωρεί από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ύστερα από 20 χρόνια συνεργασίας. Μαζί της, βρέθηκε εκτός και η Δήμητρα Μπάκα από το γραφείου Τύπου, η οποία όμως δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απολύσεις.

Η ίδια ανακοίνωσε το τέλος της από το κανάλι του Αμαρουσίου με μία ανάρτηση στο Facebook:

«Μετά από 20, κυριολεκτικά συναρπαστικά χρόνια, γεμάτα αναμνήσεις, απίθανες και πολλές εμπειρίες, στιγμές απαιτητικές αλλά πάντα υπέροχες, και συγκινήσεις, κλείνει ο κύκλος σήμερα στην Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ANTENNA.

Πάνω απ όλα, θα ήθελα να πω μέσα απ τη καρδιά μου
ένα ζεστό και τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας Theo Kyriakou. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε, με πίστεψε και με στήριξε σε όλα τα βήματα.

Μέσα σ αυτή την πολύχρονη πορεία , γνώρισα καποιους σημαντικούς ανθρώπους, δημιουργικούς, άψογους επαγγελματίες και αφοσιωμένους στο καθήκον, που με έκαναν να αγαπήσω τη δουλειά μας στα Media και να εργαστώ με κέφι και πάθος παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησα. Έχω τη χαρά σήμερα με τους περισσότερους απο αυτούς να εχψ πλεον σχεσεις ζωής.

Last but not least, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες καθώς και τους δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί μοιραστήκαμε τις επιτυχίες. τις στενοχώριες άλλα και το όραμα της δημιουργίας ενός σύγχρονου τοπίου στα ΜΜΕ. C U Soon».

Διπλή αποχώρηση - βόμβα από τον ΑΝΤ1 στα μέσα της σεζόν

Aναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.