Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στη μετά - κορωνοϊού εποχή

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στη μετά – κορωνοϊού εποχή

Επιστρέφει η ψυχαγωγία στο κανάλι του Φαλήρου.

Επιστρέφει σταδιακά η κανονικότητα και στην ελληνική τηλεόραση. Τα κανάλια αφού το ενδιαφέρον για τη νέα πραγματικότητα του κορωνοϊού ήταν αυξημένο, αποφάσισαν να επικεντρωθούν στην ενημέρωση βάζοντας άνω τελεία στην ψυχαγωγία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και σημαντικές ανακατατάξεις στους πίνακες τηλεθέασης. Το σημαντικό όμως είναι ότι χωρίς την ψυχαγωγία τα κανάλια έχασαν και σημαντικό μέρος των εσόδων αφού η διαφημιστική δαπάνη έχει περιοριστεί σημαντικά.

Σταδιακά όμως ο τομέας της ψυχαγωγίας επιστρέφει στους σταθμούς. Ο ΣΚΑΪ δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το κανάλι του Φαλήρου κυριάρχησε τις πρώτες μέρες της κρίσης του κορωνοϊού λόγω του ενημερωτικού του προγράμματος ωστόσο και το ενδιαφέρον του κοινού αρχίζει να ξεθυμαίνει.

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στη μετά - κορωνοϊού εποχή

Όπως έχει γνωστό εδώ και μέρες, οι έκτακτες εκπομπές που είχε βγάλει ο σταθμός λόγω του κορωνοϊού σταματούν. Ο λόγος για το «Newsroom» που παρουσίαζαν ο Νίκος Υποφάντης με τον Δημήτρη Καμπουράκη και το «Εξελίξεις Live» με τον Νίκο Στραβελάκη και την Εύα Αντωνοπούλου που ρίχνουν αυλαία την Παρασκευή 15 Μαΐου.

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα διαρκεί δύο ώρες και θα μεταδίδεται μέχρι τις 5 το απόγευμα περίπου. Μετά το τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά θα προβάλλεται η σειρά τουρκική σειρά «Φτερωτός Θεός» με νέα επεισόδια.

Στη συνέχεια θα μεταδίδεται δελτίο ειδήσεων στη νοηματική ενώ λίγο πριν τις έξι το απόγευμα θα παίρνει σκυτάλη το «Happy Traveller» σε επανάληψη. Πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη θα μεταδίδονται νέα επεισόδια του «Guess My Age». Το τηλεπαιχνίδι με τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση είχε κοπεί λόγω χαμηλών επιδόσεων αλλά είχαν γυριστεί κάποια επεισόδια που δεν είχαν μεταδοθεί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.