Ελένη Γελαλή: Ποιο το τηλεοπτικό μέλλον της αρχισυντάκτριας της Ελένης Μενεγάκη;

Επίσημη διάψευση ANT1 περί Ελένης Μενεγάκη

Όσα δήλωσε η γενική διευθύντρια του σταθμού, Στέλλα Λίτου.

Για τις φήμες που θέλουν τον ΑΝΤ1 να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η γενική διευθύντρια του σταθμού, Στέλλα Λίτου.

H ίδια διέψευσε τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για οικονομικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ξεκαθαρίζοντας πως παρά τις άριστες σχέσεις του σταθμού του Αμαρουσίου με την Ελένη, δεν έχει υπάρξει επικοινωνία προκειμένου να συζητηθεί μια πιθανή σύμπραξη.

«Στην περίπτωσή μας δεν ισχύει το ‘όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά’. Οι σχέσεις του ομίλου με την Ελένη Μενεγάκη είναι άριστες αλλά δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποιος δίαυλος επικοινωνίας, με στόχο συγκεκριμένη συνεργασία», είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Μελά.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Ευτυχείτε», πάντως, ο ΑΝΤ1 δύσκολα θα έμπαινε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης συμβολαίου με τη Μενεγάκη την συγκεκριμένη περίοδο, καθώς το κασέ της είναι πολύ υψηλό για τα δεδομένα των παρουσιαστών του εν λόγω καναλιού, στο οποίο οι μοναδικοί που θα μπορούσαν να θεωρηθούν «υψηλά αμειβόμενοι» είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.