Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Απειλεί με αποχώρηση από το «Big Brother»

Από τον ΣΚΑΪ στο OPEN ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Απειλεί με αποχώρηση από το «Big Brother»

Αποψινή εμφάνιση-έκπληξη στο J2US!

Τεράστια ήταν η διαφωνία της παραγωγής με τη στάση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο LIVE της Παρασκευής απέναντι στον Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος μετά τις απειλές του σε συμπαίκτη του πως… θα τον ξυλοκοπήσει, βρέθηκε να αποχωρεί από το σπίτι του «Μεγάλου Αδεερφού», καθώς το κοινό δεν θέλησε να τον στηρίξει στην ψηφοφορία.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος άσκησε εξαιρετικά σκληρή κριτική στον ευέξαπτο παίκτη του ριάλιτι λέγοντας πως αν ήταν ο ίδιος παραγωγή του παιχνιδιού θα τον είχε αποβάλλει χωρίς δεύτερη σκέψη και δεν θα περίμενε καμιά ψηφοφορία.

Άποψη που -αξίζει να σημειωθεί- είχε και το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Φαίνεται, όμως, πως η στάση του Ανδρέα δεν άρεσε καθόλου στην παραγωγή, η οποία των επέπληξε στο διαφημιστικό διάλειμμα για όσα είπε, με τον Ανδρέα να επιστρέφει… δριμύτερος και να βάζει τα πράγματα στη θέση της απειλώντας με αποχώρηση!

Δείτε ακόμα: «Την έχουν σαν κομμάτι κρέας»: To αισχρό πλάvo παίκτριας του Bachelor που εξόργισε το κοινό (Pics)

«Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Εγώ δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανέναν δεν βλέπω αρνητικά, αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω και αυτά που λέω, ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.

Αν ενοχλούνται κάποιοι και μάλιστα, αν ενοχλούνται πολύ, μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία.

Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα -γιατί δημιούργησα πρόβλημα με αυτά που είπα πριν!- μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί να μην ταιριάζει. Το λέω. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό. Ανοιχτό το θέμα, δικό σας το θέμα. Κατά τα άλλα, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά. 

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Μικρούτσικος κάνει απόψε κίνηση-ματ και αναμένεται να εμφανιστεί ως guest κριτής στο J2US, ανοίγοντας ξεκάθαρα διαύλους επικοινωνίας με τον Νίκος Κοκλώνη και το OPEN.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.