Αμοιβή - μαμούθ για να μπει στο «Survivor»! Πόσα χρήματα δίνουν στην Ιωάννα Τούνη για την ομάδα των «Διασήμων»

Αμοιβή – μαμούθ για να μπει στο «Survivor»! Πόσα χρήματα δίνουν στην Ιωάννα Τούνη για την ομάδα των «Διασήμων»

Τα περισσότερα χρήματα που δόθηκαν ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στις 18 Δεκεμβρίου αναχωρούν οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» για τον Άγιο Δομήνικο, με το Survivor να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα περί τα μέσα Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Acun Ilicali ήταν εκείνος που είχε τον τελευταίο λόγο για την επιλογή των παικτών της ομάδας των «Μαχητών», δίνοντας βάση κυρίως στην εμφάνισή τους και δευτερευόντως στις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα. 

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, είναι η επιθυμία της παραγωγής να εντάξει στην ομάδα των «Διασήμων» την Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για το ριάλιτι. Και μάλιστα με αμοιβή – μαμούθ.

«Το ποσό που της έχει προταθεί είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχτεί παίκτης μέχρι τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος. Αν σκεφτούμε πως μέχρι πρότινος την μεγαλύτερη αμοιβή είχε πάρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία συμφώνησε για 100.000€ ανεξαρτήτως αν οι επιδόσεις της και το κοινό την κρατούσαν στο παιχνίδι μία εβδομάδα ή δύο μήνες, καταλαβαίνουμε πως η Τούνη συζητά για ακόμα περισσότερα.

Σα να λέμε, ότι η Ιωάννα αν πει το «ναι» θα κερδίσει περισσότερα χρήματα από αυτά του επάθλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.