«House of Fame»: Νέο μουσικό ριάλιτι στον ΣΚΑΪ - Δείτε το trailer (Vid)

Μεγάλη ανατροπή με το «House of Fame» στον ΣΚΑΪ

Τρέχει ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ.

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς εν όψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπει στον Δεκέμβρη και δεν απομένουν παρά λίγες μέρες προκειμένου να μπούμε και τυπικά στο δεύτερο μισό της χρονιάς που έχει και πάλι τα ζητήματά της λόγω της νέας έξαρσης του κορωνοϊού.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο ΣΚΑΪ ποντάρει σε νέο μουσικό ριάλιτι. Το «House of Fame» είναι η λατινοαμερικάνικη εκδοχή του «Fame Story» και μεταδίδεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στις χώρες της νότιας Αμερικής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει εδώ καιρό. Οι συμμετέχοντας στο νέο αυτό ριάλιτι θα μένουν στο σπίτι του «Big Brother» που ολοκληρώνεται μέσα στον Δεκέμβριο με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Πρέπει να πούμε ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, το ριάλιτι εγκλεισμού θα έχει και δεύτερη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου. Η μεγάλη ανατροπή με το «House of Fame» έχει να κάνει την ώρα μετάδοσής του.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε με τα ριάλιτι μέχρι σήμερα, το «House of Fame» θα μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη σύμφωνα με τη «Realife» και θα δίνει lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί στον ΣΚΑΪ προγραμματίζουν κανονικά να βγει το ριάλιτι «Survivor» που έχει καπαρωμένη θέση στην prime time του καναλιού.

Τα live θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή βράδυ, παίρνοντας την θέση του «Big brother». Όσο για την παρουσίαση, το όνομα της Τάμτα φαίνεται ότι απομακρύνεται. Οι ιθύνοντες φαίνεται να προσανατολίζονται στην επιλογή κάποιου προσώπου εκ των έσω.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διεξαγωγή του ριάλιτι επιβίωσης παραμένει αμφίβολη. Ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ θέλουν να είναι πανέτοιμοι αν τελικά το «Survivor» βγει στον αέρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.