B' μισό της σεζόν: Τα πάνω κάτω στη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών

B’ μισό της σεζόν: Τα πάνω κάτω στη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών

Νέες αφίξεις ανατρέπουν τα δεδομένα.

Βρισκόμαστε μία μόλις ανάσα πριν την έναρξη του β’ μισού της σεζόν 2020 – 2021, με τα κανάλια να ετοιμάζονται να ταράξουν τις ισορροπίες στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Μέχρι πρότινος, μπορεί ο ALPHA να έπαιζε σχεδόν μόνος του στο ψυχαγωγικό κομμάτι με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, τώρα όμως, ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1 ετοιμάζονται να δείξουν τη δυναμική τους τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης αναλαμβάνουν στον ΣΚΑΪ νέα ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, για την οποία το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως θα περιλαμβάνει ελάχιστο gossip. Οι δυο τους θα παίζουν «απέναντι» από τη Ναταλία.

B' μισό της σεζόν: Τα πάνω κάτω στη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών

Όσο για τον νέο αντίπαλο;

Δεν είναι άλλος από το ζεύγος Σεφερλής – Τσαβαλιά, που σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου οι δυο τους να αποτελέσουν τα πρόσωπα του ψυχαγωγικού του Σαββατοκύριακου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει υπογραφές, ούτε μπορεί κανείς να αποκλείσει την πιθανότητα η εκπομπή τους να ξεκινά στις 11:00 και όχι στις 13:00 ή τις 14:00.

To μόνο βέβαιο είναι πως η είσοδος Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά στο παιχνίδι θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.