Φινάλε στη συνεργασία Χατζηνικολάου - ΑΝΤ1; Ποιο κανάλι τον διεκδικεί

Φινάλε στη συνεργασία Χατζηνικολάου – ΑΝΤ1; Ποιο κανάλι τον διεκδικεί

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει τα πάνω - κάτω...

Πολλές οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο λίγο πριν το φινάλε της σεζόν που διανύουμε.

Όπως φαίνεται, η πίτα ξαναμοιράζεται από την αρχή, καθώς οι τηλεοπτικοί σταθμοί διεκδικούν νέα ονόματα στο δυναμικό τους, με ορισμένους βέβαια να χάνουν ακόμα και τα «σίγουρα» χαρτιά τους.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο ΑΝΤ1, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει χωρίς τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος πέρα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, έχει αναλάβει και τη δική του late night εκπομπή. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και όσα ειπώθηκαν στο Happy Day, ο δημοσιογράφος είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με το Mega, καθώς οι σχέσεις του με το κανάλι του Αμαρουσίου έχουν υπάρξει αρκετά τεταμένες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης του Mega θέλει ο Χατζηνικολάου να αναλάβει τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων -καθώς επιθυμεί άντρα στη συγκεκριμένη θέση-, ενώ τον είχε ήδη προσεγγίσει το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να αναλάμβανε καθήκοντα ήδη από την πρεμιέρα του Mega.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος είχε σε ισχύ συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Ένα συμβόλαιο που, όμως, λήγει το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη μεταγραφή…