Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον ΣΚΑΪ

Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον ΣΚΑΪ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «πολιορκείται» και από την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Ήταν από τις ειδήσεις του καλοκαιριού που μας πέρασε. Η τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου συζητήθηκε πάρα πολύ αφού ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τα ριάλιτι στην Ελλάδα είχε να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πλατό πάρα πολλά χρόνια.

Η επιστροφή του έγινε μέσα από το «Big Brother» του ΣΚΑΪ όπου έχει ρόλο μαζί με τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη. Όπως φαίνεται αυτό θα σημάνει και την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στα τηλεοπτικά πράγματα.

Οι σχέσεις του όμως με το κανάλι του Φαλήρου σε περίεργο φεγγάρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέδφρασε έντονα τη διαφωνία του με την στάση της παραγωγής για τη θεματολογία τόσο των ζωντανών επεισοδίων όσο και των καθημερινών. Λίγες ώρες αργότερα ο ΣΚΑΪ άσκησε βέτο στην εμφάνιση του παρουσιαστή στο «Just the 2 of Us» στο Open.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Μικρούτσικου με το κανάλι δεν επιτρέπει να εμφανιστεί σε άλλη εκπομπή εκτός καναλιού χωρίς τη συγκατάθεση του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα η εφημερίδα «On Time» κάνει λόγο για στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα. Η εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη έχει αρκετά υπό συζήτηση προγράμματα στα σκαριά και ο βετεράνος της τηλεόρασης θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμος λόγω της εμπειρίας του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.