Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Σε ποιο κανάλι θα δούμε τη νέα του δουλειά.

Ήταν η σεζόν 2009-2010 όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπέγραφε το σενάριο, τη σκηνοθεσία και πρωταγωνιστούσε στη τελευταία του τηλεοπτική σειρά. Ήταν η σειρά «4» στο κραταιό τότε Mega. Ήταν μάλιστα η πέμπτη του σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε αλλά και έπαιζε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δέκα χρόνια ήταν πολλά μακριά από τις σειρές, με μία μόνο τηλεοπτική παρουσία το 2019 στο ντοκιμαντέρ «Ένας Κόσμος» του ALPHA. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του αυτή η δεκαετής αποχή παίρνει τέλος.

Ο δημιουργός των αγαπημένων δραματικών σειρών, μετά το τηλεοπτικό του διάλειμμα και την ενασχόλησή του με το σινεμά, ξεκίνησε όπως δήλωσε να γράφει τη νέα του σειρά.

Όπως γράψαμε και στο παρελθόν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει άριστες σχέσεις με τον Πέτρο Μπούτο και βρίσκονται σε επικοινωνία ώστε όταν το σενάριο είναι έτοιμο να γίνει μία από τις πρώτες παραγωγές μυθοπλασίας στο νέο Mega.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα για το είδος της σειράς, είναι όμως σχεδόν παραπάνω από σίγουρο ότι θα είναι μία δραματική σειρά, στα σενάρια των οποίων ειδικεύεται ο Χριστόφορος.