«Οκτώ λέξεις»: Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

«Οκτώ λέξεις»: Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

Ποια είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Σε φάση επανεκκίνησης είναι η ελληνική τηλεόραση. Μετά από χρονικό διάστημα δύο περίπου μηνών η ψυχαγωγία επιστρέφει στα κανάλια. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις.

Η σειρά «Οκτώ λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου διέκοψε τα γυρίσματά της λίγο μετά την κρίση της πανδημίας. Το ιδιαίτερο με τη σειρά είναι ότι κάνει γυρίσματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Οπότε και η επιστροφή των ηθοποιών στα γυρίσματα θα αργήσει.

Μην ξεχνάμε ότι ισχύει ακόμη η απαγόρευση πτήσεων που δεν αναμένεται να αρθεί και πολύ σύντομα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα media.gr οι συντελεστές της σειράς θα επιστρέψουν στα γυρίσματα αρχές Ιουλίου.

Άλλωστε η σειρά θα έχει και δεύτερη σεζόν.

Οπότε για νέα επεισόδια οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου θα πρέπει να περιμένουν τη νέα σεζόν. Εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ανδρέας Γεωργίου είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ και για δεύτερη σειρά. Ωστόσο κάτι τέτοιο παραμένει στον «αέρα» αφού ουδείς γνωρίζει με τι δεδομένα θα βγει η επόμενη σεζόν σε όλα τα κανάλια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.