Έκλεισαν οι πρώτοι: Αυτοί είναι οι νέοι Διάσημοι του «Survivor» (Vid)

Έκλεισαν οι πρώτοι: Αυτοί είναι οι νέοι Διάσημοι του «Survivor» (Vid)

Μέσα στον Δεκέμβριου αναχωρεί η πρώτη αποστολή για Άγιο Δομίνικο.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το φετινό «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ μετά το διάλειμμα που έκανε για έναν χρόνο αφού η τελευταία του εκδοχή με Έλληνες και Τούρκους δεν πήγε και τόσο καλά από άποψη τηλεθέασης.

Το «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα με το νέο έτος και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έχουν κλείσει και οι πρώτοι παίκτες για την ομάδα των Διασήμων. Οι τραγουδιστές Θωμαΐς Απέργη και Πάνος Καλλίδης όπως σημειώθηκε έδωσαν τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι.

Στον νέο κύκλο του ριάλιτι θα συμμετάσχει και ο Ιωάννης Μελισσανίδης, χρυσός Ολυμπιονίκης στις ασκήσεις εδάφους στην Ατλάντα το 1996.

Όπως σημείωσε η Φαίη Σκoρδά πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι έχει δεχθεί και η fashion blogger Έλενα Γαλίφα αλλά και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Ιωάννα Τούνη απέρριψαν τις προτάσεις που τους έγιναν.

Δείτε ακόμα: Η τελική λίστα του ΣΚΑΪ με τους νέους «Διάσημους»: Βασική πρωταγωνίστρια του «Παρά Πέντε» μπαίνει στο Survivor! (Vid)

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, η παραγωγή είναι κοντά στη δημιουργία και της ομάδας των Μαχητών. Ήδη έχουν επιλεγεί οι πρώτοι 30 υποψήφιοι με τον τελικό λόγο να ανήκει στον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.

Τα αγωνίσματα θα είναι λιγότερο απαιτητικά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια ενώ θα γυριστεί παράλληλα με το μεξικάνικο Survivor. Η πρώτη αποστολή με μέλη της παραγωγής αλλά και κάποιους παίκτες θα αναχωρήσει από την Ελλάδα στις 18 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.