Τέλος από το Mega Φιλιππίδης και Αντωνοπούλου

Τέλος από το Mega Φιλιππίδης και Αντωνοπούλου

Ψάχνουν νέο πρωινό στο Mega.

Στο Mega έχουν τεθεί επί τάπητος τα πλάνα για τη νέα σεζόν και το βάρος πέφτει και στην πρωινή ενημέρωση, ύστερα από τη συμφωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία θα αναλάβει καθημερινή, απογευματινή εκπομπή.

Συνάμα, από το κανάλι διαψεύδουν κατηγορηματικά (με την ατάκα «γελοιότητες») ότι έγινε πρόταση στη Βίκυ Σταυροπούλου για να αναλάβει πρωινή εκπομπή.

Δεδομένα όμως οι Νίκος Φιλιππίδης και Μπάγια Αντωνοπούλου θα σταματήσουν: από την εκπομπή, όχι από τον σταθμό όμως, όπου θα μπουν σε άλλα, κομβικά (μπροστά και πίσω από τις κάμερες) πόστα.

Από το megaλο κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προσεγγίσει τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Ωστόσο οι δύο παρουσιαστές, αλλά και παραγωγοί, ανανέωσαν για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΣΚΑΪ, συμφωνία που ανακοινώθηκε μόλις χθες, ενώ φημολογούνταν ότι υπήρχε πρόταση να πάνε, πακέτο, στο Mega. Σωστή η απόφαση άλλωστε, οι δύο τους συνθέτουν ένα άκρως πετυχημένο δίδυμο σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Αρα, στο Mega στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Και η πρόταση προς τους εν λόγω, καταδεικνύει ότι δεν ψάχνουν για infotainment αλλά για ενημερωτική, πρωινή εκπομπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.