Η ψυχαγωγία κάνει restart στον ΑΝΤ1

Η ψυχαγωγία κάνει restart στον ΑΝΤ1

Επανέρχονται σταδιακά τα ψυχαγωγικά προγράμματα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τις σειρές και τις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΑΝΤ1. Μετά την κρίση του κορωνοϊού η τηλεοπτική πραγματικότητα επιστρέφει στην… κανονικότητα. Με μέτρα προφύλαξης και τεστ σε καθημερινή διάταξη, η ψυχαγωγία επανέρχεται στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ουσιαστική επανεκκίνηση του ψυχαγωγικού τομές στον σταθμού θα δοθεί τη Δευτέρα 18 Μαΐου οπότε και θα ξεκινήσουν να μεταδίδονται τα νέα επεισόδια. Πάντως την Τετάρτη 13 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια της εκπομπής «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η έκτακτη εκπομπή που παρουσίαζε με τον Νικόλα Ράπτη λόγω του κορωνοϊού έριξε αυλαία. Ο Γρηγόρης είναι και πάλι έτοιμος να υποδεχθεί τους καλεσμένους του στη μετά – κορωνοϊού εποχή.

Η ψυχαγωγία κάνει restart στον ΑΝΤ1

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μπαίνει σε φάση επανεκκίνησης. Από εκείνη τη μέρα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τα νέα επεισόδια των σειρών «Άγριες Μέλισσες», «Αν ήμουν πλούσιος», «Πέτα την Φριτέζα» και «Γυναίκα χωρίς όνομα». Την ίδια εβδομάδα θα δούμε και τη νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Ακόμη από την ίδια εβδομάδα θα επανεκκίνησουν τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ», «Still Standing» αλλά και το «Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. Μία μέρα πριν, την Κυριακή 17 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα επετειακά επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού με την Μαρία Μπακοδήμου με ερωτήσεις για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.