Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκαλύπτει γιατί δε μεταδόθηκε η εκπομπή με τον Πετράκο

Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκαλύπτει γιατί δε μεταδόθηκε η εκπομπή με τον Πετράκο

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής.

Τεράστιος σάλος δημιουργήθηκε πριν λίγες εβδομάδες με την εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA. Πριν από λίγο καιρό η εκπομπή θα φιλοξενούσε συνωμοσιολόγους κατά του κορωνοϊού προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Η εκπομπή ερχόταν σε μία περίεργη συγκυρία αφού ένας από τους καλεσμένους, ο Γρηγόρης Πετράκος ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων με μία ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινωνόταν ήταν σταθερά πάνω από 2,5 χιλιάδες. Το βίντεό του στο οποίο ουσιαστικά αρνείται την ύπαρξη του κορωνοϊού έγινε viral σε λίγες ώρες και κατέβηκε για διάδοση ψευδών ειδήσεων.

Τελικά η εκπομπή δε μεταδόθηκε ποτέ χωρίς να δοθούν εξηγήσεις είτε από το κανάλι είτε από τον παρουσιαστή.

Η εκπομπή «Tik Talk» είχε καλεσμένο τον Γιώργο Μαυρίδη το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό ενώ αναφέρθηκε σε εκείνη την εκπομπή λέγοντας: «Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορωνοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ απάντησε με τη σειρά του: «Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι, που είναι πιο ειδικοί από εμάς, σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξα εγώ τότε. Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.