«Τhe Bachelor»: H απόλυτη ανατροπή με τη νικήτρια - Tι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Βασιλάκου

Εξώδικο ALPHA στην Κατερίνα Καινούργιου λόγω «The Bachelor» – H αιχμηρή απάντησή της

Φανερά οργισμένη η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε».

Συνεχίζονται τα ευτράπελα με το «The Bachelor», με τον ALPHA να έχει ενοχληθεί πολύ τόσο με τη διαρροή των αποτελεσμάτων όσο και με όσα ακούγονται περί «στημένου προγράμματος», το οποίο βασίζεται σε συγκεκριμένο format.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο σταθμός είχε απαγορεύσει στα αντίπαλα στρατόπεδα να παίζουν πλάνα του παιχνιδιού αλλά και να δίνουν spoilers, με το OPEN μάλιστα να λαμβάνει εξώδικο λόγω των όσων ακούστηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τον περασμένο Οκτώβρη.

«Ας πούμε τους λόγους για τους οποίους εμείς δεν παίζουμε πλάνα από το ‘The Bachelor’. Στις 19 Οκτωβρίου εγώ  -το παίρνω πάνω μου- είχα αποκαλύψει τις δύο κοπέλες του Τελικού. Για αυτόν τον λόγο είχαμε το εξώδικο. Το έμαθα, μου είχαν στείλει το spoiler στα social media. Αμέσως μετά από αυτό που είπα ακολούθησε ένα εξώδικο γιατί ο ALPHA είπε πως λέμε ψέματα και ανακρίβειες, με στόχο να παραπλανήσουμε το κοινό ενώ είχαν γυριστεί τα επεισόδια», είπε και συνέχισε:

«Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ποιοι με έπαιρναν από τον ALPHA τηλέφωνο και μου έλεγαν ‘σπρώξ’ το, σε παρακαλούμε!’. Ο ALPHA έχει στείλει παντού εξώδικα, για διαφορετικό λόγο σε κάθε κανάλι».

Tι αναφέρει το εξώδικο:

«Χαρακτηριστικό της κακοπιστίας της αναφοράς σε τέτοιες πληροφορίες είναι ότι σε σημείο της εκπομπής, η ίδια η κυρία Καινούργιου, ήτοι το κεντρικό και πλέον αναγνωρίσιμο πρόσωπο της εκπομπής αναφέρει χαρακτηριστικά και εμφατικά ως προς τις δυο φιναλίστ του τελικού ‘εγώ ξέρω ότι θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ’, όταν δεν έχουν καν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του ημιτελικού, κάτι που εκτός από φερόμενες κρίσιμες πληροφορίες, θα μπορούσε να δώσει στους τηλεθεατές ακόμη και την εντύπωση ενός δήθεν ‘προδιαγεγραμμένου’ αποτελέσματος – κάτι απολύτως συκοφαντικό για τον σταθμό και το πρόγραμμά μας».

Nα σημειωθεί πως τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου ήταν «Εγώ νομίζω πως θα είναι η Βίβιαν και η Νικόλ».

Άραγε θα υπάρξει συνέχεια;

Δείτε κι αυτό:
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.