«Ώρα για Μελέτη»: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ

Η Ελεονώρα Μελέτη φέρνει ντόμινο στην βραδινή ζώνη του ALPHA

Ποιες αλλαγές αναμένονται.

Από χίλια κύματα πέρασε η σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην βραδινή ζώνη αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι άλλο και να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη με τον Νίκο Μάνεση να έχει την επιμέλεια της εκπομπής.

Οι δύο δημοσιογράφοι διαφωνούσαν σε πολλά πράγματα με αποτέλεσμα να μιλούν μέσω συνεργατών τους για θέματα της εκπομπής. Κάπως η πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη σταμάτησε με τα σενάρια που την ήθελα να αποχωρεί από το κανάλι να πληθαίνουν.

Τελικά όχι μόνο δεν αποχωρεί από το κανάλι, αλλά επιστρέφει στο πρόγραμμα στην βραδινή ζώνη με την εκπομπή συνεντεύξεων που παρουσίαζε.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη επιστρέφει δύο φορές στην εβδομάδα. Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ της εφημερίδα «Realife», λόγω της επαναφοράς της εκπομπής, θα υπάρξει ανασχηματισμός στη late night ζώνη του καναλιού.

Σε εξέλιξη είναι συζητήσεις όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ προκειμένου να μεταφερθεί το «Direct» με τον Τάκη Χατζή, από Τετάρτη σε Τρίτη και τα «Μεσάνυχτα» να πάρουν θέση στη μεταμεσονύχτια ζώνη κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Όπως όλα δείχνουν η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ θα παραμείνει στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.