Η μεγάλη επιστροφή, οι σταθερές αξίες και η... έκπληξη: Τα ριάλιτι και τα talent shows της νέας σεζόν

«The Bachelor 2»: Αυτό το πρόσωπο θέλει ο ALPHA

Πρόκειται για πρόσωπο που είχε δεχτεί πρόταση και στο παρελθόν.

Την προηγούμενη Παρασκευή ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του «The Bachelor» στον ALPHA. Το ριάλιτι σχέσεων του καναλιού κατακρίθηκε πάρα πολύ, ιδιαίτερα για τους διαλόγους και τους καβγάδες μεταξύ των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτό.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι υποβάθμιζε το γυναικείο φύλο. Παρά τις κακές κριτικές το «The Bachelor» σημείωσε καλές τηλεθεάσεις με δεδομένο τον ανταγωνισμό που υπήρχε στη συγκεκριμένη ενώ οι διάλογοι των παικτριών γίνονταν αντικείμενο σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο ALPHA άναψε το πράσινο και για δεύτερο κύκλο.

Μετά το τέλος του τελικού της Παρασκευής κυκλοφόρησε και το σχετικό trailer για τις κόπελες που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Βεβαίως το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφει και στην επιλογή του ALPHA για τον νέο «Εργένη» που θα κληθεί να επιλέξει τη γυναίκα της ζωής του.

Στο κανάλι έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του προσώπου αυτού όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα nassosblog. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το πρόσωπο που επιθυμεί ο ALPHA είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«The Bachelor 2»: Αυτό το πρόσωπο θέλει ο ALPHA

Πρόκειται για τον γιο του γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών μαγαζιών και όχι μόνο που συμμετείχε μάλιστα στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το όνομά του είχε ακουστεί και για τον πρώτο κύκλο, ωστόσο είχε αρνηθεί την σχετική πρόταση.

Μένει να δούμε αν τελικά αυτή τη φορά η απάντησή του θα είναι θετική, αλλά και τι αλλαγές θα υπάρξουν στον νέο κύκλο.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.