Άσχημα τα νέα για το «Big Brother»

Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για το «Big Brother»

Πότε θα βγει στον «αέρα» το ριάλιτι εγκλεισμού.

Ένα από τα προγράμματα που μπήκαν στο ψυγείο λόγω του κορωνοϊού ήταν το «Big Brother». Το ριάλιτι εγκλεισμού που ήταν το πρώτο που μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση μέσω του ΑΝΤ1 επρόκειτο να επιστρέψει μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Οι 16 παίκτες είχαν επιλεγεί ενώ είχε ανακοινωθεί και το όνομα του Χάρη Βαρθακούρη για την παρουσίαση. Όμως λίγα 24ωρο πριν την μεγάλη πρεμιέρα το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε την αναβολή του ριάλιτι και τελικά ήρθε η ανακοίνωση ακύρωσης.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr υπήρξε η σκέψη το πρόγραμμα να μεταδοθεί μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο η άνω τελεία που μπήκε στην ψυχαγωγία λόγω κορωνοϊού έφερε τα πάνω κάτω και στα οικονομικά των καναλιών. Το πρόγραμμα κρίθηκε πολυδάπανο γι’ αυτήν την περίοδο και τελικά αυτό το σενάριο αποκλείστηκε.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά το ριάλιτι εγκλεισμού θα μπει στο πρόγραμμα της νέας σεζόν του καναλιού από τον Σεπτέμβριο. Οι ιθύνοντες θεωρούν ότι θα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης αφού οι παίκτες δε θα έχουν επαφή με τον έξω κόσμο για αρκετό καιρό.

Μένει να δούμε αν θα προκριθεί το σενάριο και της παρουσίας του κοινού κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών όταν θα γίνεται η αποχώρηση κάθε εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι στα σχεδια του ΣΚΑΪ είναι και η 24ωρη μετάδοση όσων συμβαίνουν μέσα στο σπίτι μέσω web-tv.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.