Fame Story: Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή μαζί στην κριτική επιτροπή;

Fame Story: Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή μαζί στην κριτική επιτροπή;

Τα νέα σχέδια του Νίκου Κοκλώνη.

Η συνύπαρξη Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή στο stage του J2US ήταν αναμφίβολα το καλλιτεχνικό γεγονός της εικοσαετίας, με τις δύο γυναίκες να βρίσκονται για πρώτη φορά η μία δίπλα στην άλλη στον τηλεοπτικό αέρα..

Ο Νίκος Κοκλώνης πέτυχε το… αδύνατο, με τις Άννα και Δέσποινα να έχουν έρθει κοντά, να μιλούν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη αλλά και να έχουν ακολουθηθεί στα social media. Πολλά ακούγονται για μια πιθανή μεταξύ τους δισκογραφική συνεργασία, με το σενάριο να εμφανιστούν μαζί σε κάποιο κέντρο να έχει πέσει κι αυτό στο τραπέζι.

Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα, όμως, είναι η τηλεοπτική τους συνεργασία!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό» αυτό ακριβώς «μαγειρεύει» ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος επιθυμεί να έχει τις δύο καλλιτέχνιδες μαζί στην κριτική επιτροπή του talent show «Fame Story» του οποίου τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ούτε σε ποιο κανάλι θα το δούμε, ούτε αν Βίσση – Βανδή έχουν πει το «ναι» για την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Το μόνο βέβαιο, είναι πως αν δούμε και αυτό να συμβαίνει, οι δύο γυναίκες θα έχουν αυξήσει κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς καθώς ο Νίκος… πληρώνει και με το παραπάνω.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.