Ιωάννα Μαλέσκου: Χορεύει τσιφτετέλι στον αέρα του ΣΚΑΪ (Vid)

Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την Ιωάννα Μαλέσκου

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται τους επόμενους μήνες.

Σε ένα νέο πρόσωπο αποφάσισε να επενδύσει ο ΣΚΑΪ για την πρωινή του ζώνη τη φετινή σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου σε αντίθεση με την ισχύουσα στρατηγική του έδωσε τα ηνία σε μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Το «Love it» έκανε πρεμιέρα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό. Μην ξεχνάμε ότι όλα τα κανάλι έχουν πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές στο πρόγραμμά τους και η καθεμία διεκδικεί μερίδιο από το τηλεοπτικό κοινό.

Άπαντες είχαν να λένε βέβαια για τον αέρα της ξανθιάς Κρητικιάς παρουσιάστριας που παρομοιαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη.

Παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις της εκπομπής δεν ήταν οι καλύτερες στην αρχή της σεζόν, το «Love it» έχει αρχίσει και σταθεροποιείται. Όπως αναφέρει το nassosblog.gr η σταθεροποίηση της εκπομπής σε διψήφιες επιδόσεις έχουν δώσει αέρα αισιοδοξίας στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που την βλέπουν πλέον με άλλο μάτι.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι θέλει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν. Μάλιστα αναφέρει ότι επιθυμία των ανθρώπων του σταθμού είναι να αναλάβει τη ζώνη 10-1 με αρκετές αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο πάνελ.

Όπως τονίζεται καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα παίξουν οι επόμενοι δύο μήνες και η πορεία της εκπομπής σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.