«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Σε ποιο κανάλι επιστρέφει

ΑΝΤ1: Για αυτή τη ζώνη προορίζεται ο «Εκατομμυριούχος»

Ποια είναι τα σχέδια του ΑΝΤ1.

Σε νέο πλάνο αναμένεται να επενδύσει ο ΑΝΤ1 στην απογευματινή του ζώνη τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου τα τελευταία χρόνια ποντάρει στα τηλεπαιχνίδια αλλά και στις καθημερινές σειρές και επαναλήψεις.

Όπως φαίνεται όμως αυτό θα αλλάξει τη νέα σεζόν που έρχεται. Το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς μπορεί να είναι προ των πυλών ωστόσο οι σταθμοί οργανώνονται για τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες από τη φετινή όπου υπήρχε και ο «πονοκέφαλος» του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο στόχος των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι να χτίσουν μία απογευματινή ζώνη βασισμένη στα τηλεπαιχνίδια.

Μεγάλο στοίχημα για το κανάλι τη νέα σεζόν δεν είναι άλλο από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Πρόκειται για πρόγραμμα που παιζόταν με μεγάλη επιτυχία για σχεδόν δέκα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να είναι τα περισσότερα χρόνια στην παρουσίασή του.

Οι άνθρωποι του καναλιού ποντάρουν πολλά στην επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού. Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ο «Εκατομμυριούχος» προορίζεται για τη νέα σεζόν προκειμένου να δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Από εκεί και πέρα μέσα στον Φλεβάρη αναμένεται και η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής που είναι πιθανό να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν «Ρουκ Ζουκ» και «Still Standing» που αποτελούν σταθερές αξίες και ενδέχεται να συνεχιστούν και τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.