«Κάθε μέρα σεφ»: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή μαγειρικής του OPEN

«Κάθε μέρα σεφ»: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή μαγειρικής του OPEN

Με τον Βαγγέλη Δρίσκα.

Για τη Δευτέρα 11 Ιανουάριου στις 15:15 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της νέας καθημερινής εκπομπής μαγειρικής του OPEN με τον Βαγγέλη Δρίσκα.

Ο λόγος για το «Κάθε μέρα σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα», που θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, γνωρίζοντας μας νέες κουζίνες και χαρίζοντας μας πολλές δοκιμασμένες συνταγές.

«Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση μεταξύ άλλων.

«Κάθε μέρα σεφ»: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή μαγειρικής του OPEN

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια: 

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει αυθεντικό και πεντανόστιμο λιβανέζικο γύρο κοτόπουλου με όλα του τα συνοδευτικά: σαλάτα φατούς, αραβικές πίτες και γιαούρτι. Φτιάχνει το πιο εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα και ετοιμάζει μ’ αυτό ανοιχτά σάντουιτς με αβοκάντο, scrambled eggs και καπνιστή γαλοπούλα. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με ένα εθιστικό τσηζκέικ φούρνου, με ψητά κυδώνια και μέλι.

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει το τέλειο ψητό κοτόπουλο με ένα ξεχωριστό γλάσο και λαχανικά. Δείχνει τα μυστικά μιας πρωτότυπης αφράτης ζύμης κουρού και ψήνει λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει μία αρωματική σαλάτα με κολοκυθάκια, γιαούρτι και ποικιλία μυρωδικών ενώ στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ετοιμάζει σοκολατένια καλτσόνε με πραλίνα φουντουκιού και cookies.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.