Μετά το «Survivor»: Αυτά είναι τα ριάλιτι που έρχονται τη νέα χρονιά

Μετά το «Survivor»: Αυτά είναι τα ριάλιτι που έρχονται τη νέα χρονιά

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί επενδύουν σε ριάλιτι.

Νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν έκανε πρεμιέρα φέτος το «Survivor», καθώς οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης στις 27 Δεκεμβρίου.

Έτσι, θα κατάφερνε να χτίσει το κοινό του μέχρι να επανέλθει ο ανταγωνισμός στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μην ξεχνάμε ότι η prime time αποτελεί την πλέον ανταγωνιστική ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί για το δεύτερο μισό της σεζόν επενδύουν στα ριάλιτι αφού εκτός από το «Survivor» αναμένονται κι άλλες πρεμιέρες.

Δείτε ακόμα: Χαμός στο Survivor: Απαράδεκτες βρισιές Ταραμπάνκο στον Πάνο Καλλίδη (Vid)

Σε σταθερή αξία του προγράμματος του Star εξελίσσεται το «MasterChef». Ο διαγωνισμός μαγειρικής που έχει και στοιχεία ριάλιτι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο ενισχύοντας σημαντικά το πρόγραμμα του καναλιού της Κηφισιάς.

Δεύτερο ριάλιτι σχέσεων θα βάλει στο πρόγραμμά του ο ALPHA αυτή τη σεζόν. Μετά το «The Bachelor» έρχεται το «Battle of the Couples» όπου 12 ζευγάρια θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει. Όπως και στον «Εργένη» οι συμμετέχοντες θα διαμένουν σε μία υπερπολυτελή βίλα και μέσα από δοκιμασίες θα πρέπει να αποδείξουν ότι η σχέση τους αντέχει.

Οι συμμετοχές έχουν σπάσει ρεκόρ και η πρεμιέρα αναμένεται να ανακοινωθεί εντός ολίγων ημερών.

Επένδυση σε ριάλιτι κάνει και ο όμιλος ΑΝΤ1 με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Η «Φάρμα» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από σχεδόν 15 χρόνια από την πρώτη μετάδοση στην τηλεόραση του Mega. Τη φετινή σεζόν, διάσημοι και άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αγροτική ζωή.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε ειδική τοποθεσία στην Μαλακάσα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το κανάλι που θα μεταδοθεί το εν λόγω ριάλιτι αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Μακεδονία TV.

Δύο ακόμη ριάλιτι αναμένονται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο είναι το «House of Fame», λατινοαμερικάνικη εκδοχή του «Fame Story» όπου οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε σπίτι προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη όπως και το «Super Makeover» με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού που επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα. Στο προσκήνιο μπαίνουν παίκτριες που θέλουν να αλλάξουν ριζικά την εμφάνισή τους και να αφεθούν στα χέρια ειδικών.

Ο make up expert Παντελής Τουτουντζής, η fashion stylist expert Έλενα Παπασταύρου, η hair stylist expert Σοφία Νομικού και η συμβουλευτική ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.