«House of Fame»: Νέο μουσικό ριάλιτι στον ΣΚΑΪ - Δείτε το trailer (Vid)

Χωρίς live streaming το «House of Fame»

Το.... πάθημα του «Big Brother» έγινε μάθημα για τον ΣΚΑΪ.

Μόνο μονταρισμένα επεισόδια θα μεταδίδονται από το ριάλιτι «House of Fame» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου επενδύει στη λατινοαμερικάνικη εκδοχή της μουσικής ακαδημίας ωστόσο φαίνεται ότι στον αέρα θα φτάνουν επιλεγμένα κομμάτια.

Το πάθημα του «Big Brother» φαίνεται ότι έγινε μάθημε για τους ιθύνοντες του σταθμού. Όπως αναφέρει η «Realife» το νέο ριάλιτι του καναλιού θα κάνει πρεμιέρα χωρίς τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τι γίνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή στο σπίτι όπου διαμένουν οι παίκτες.

Μην ξεχνάμε τα όσα κατάπτυστα ακούστηκαν από παίκτη του «Big Brother», γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αποφύγει τις… κακοτοπιές αποφασίζοντας να μην πάρει το ρίσκο του livestreaming. Τα επεισόδια της μουσικής του ακαδημίας θα μεταδίδονται μονταρισμένα και με περιεχόμενο κατάλληλο για απογευματινή ζώνη.

Μην ξεχνάμε ότι το εν λόγω ριάλιτι θα δίνει την σκυτάλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο. Όσον αφορά την παρουσίαση, το όνομα της Ελένης Φουρέιρα είναι αυτό που παίζει δυνατά.

Ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις. Όσον αφορά τους κριτές, πριν λίγο καιρό διά στόματος Νίκου Μουτσινά είχαν ανακοινωθεί οι Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Φοίβος και Γιώργος Αρσενάκος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.