Επίσημο! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη στο OPEN

Πρεμιέρα απόψε για το «Into the Skin» του Γιώργο Μαυρίδη

Στο OPEN.

Τέσσερα συνολικά επεισόδια θα μας χαρίσει η νέα εκπομπή του OPEN «Into the Skin» με τον Γιώργο Μαυρίδη στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το ιδιαίτερο αυτό ταξιδιωτικό project κάνει πρεμιέρα απόψε, Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 23:30, με την Αιθιοπία σε πρώτο πλάνο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του ταξιδεύουν και… ζουν επικίνδυνα σε συνθήκες που μόνο ως ιδανικές δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, με το πρώτο επεισόδιο να μας βάζει για τα καλά στο κλίμα όσων θα ακολουθήσουν.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά της γης και αναζητάει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά! Μέσα σε τέσσερα συναρπαστικά επεισόδια το «Into the Skin» ταξιδεύει σε δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη και συναντά φυλές και λαούς με ξεχωριστή κουλτούρα, μοναδικές συνήθειες και μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Πρώτος σταθμός, η Αιθιοπία μία χώρα πολύ όμορφη, πολύ ξεχωριστή αλλά και αρκετά επικίνδυνη. Εκεί ο Γιώργος γνωρίζει τη φυλή των Μούρσι, που κατοικεί νομαδικά στην κοιλάδα του ποταμού ΟΜΟ και συναντά τον αρχηγό της φυλής.

Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τα πάντα. Πώς ζουν, πώς τρέφονται, πώς η παράδοση είναι χαραγμένη στο σώμα τους, αλλά και τι συμβολίζουν τα ξύλινα «πιάτα» που φέρουν πάνω τους. Η συζήτηση με τον αρχηγό της φυλής καθηλώνει και αποκαλύπτει μια φυλή τόσο ξεχωριστή, με ήθη και έθιμα που σηματοδοτούν την ιστορία του τόπου.

Η εκπομπή συνεχίζει το ταξίδι της, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες αφού μια εξέγερση που ξεσπά στην Αντίς Αμπέμπα θα φέρει τους συνεργάτες του «Into the Skin» μπροστά τον κίνδυνο, με κλειστούς δρόμους, οδοφράγματα, τον στρατό και εικόνες που θυμίζουν πεδίο μάχης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και το «Into the Skin» μεταφέρουν όλο το κλίμα της χώρας ταξιδεύοντας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.