Το μεγάλο ψέμα του ALPHA στην Ελεονώρα Μελέτη

Άδοξο φινάλε για Ελεονώρα Μελέτη – ALPHA

Αποχωρεί η Ελεονώρα στο τέλος της σεζόν.

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να ετοιμάζεται για πρεμιέρα την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου με τα «Μεσάνυχτα», ωστόσο το κλίμα για εκείνη στον ALPHA παραμένει «βαρύ».

Η ίδια μετρά ήδη δύο αρνήσεις για την εκπομπή της -η πρώτη από την Τατιάνα Στεφανίδου και η δεύτερη από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή- με τα πρόσωπα του σταθμού να προτιμούν να δώσουν συνέντευξη στους παρουσιαστές άλλων talk shows του σταθμού.

Συγκεκριμένα, οι δύο παρουσιάστριες έχουν ήδη συμφωνήσει να δώσουν το «παρών» στην εκπομπή του Τάκη Χατζή.

Σύμφωνα με όσα είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», οι σχέσεις Ελεονώρας – ALPHA είναι πλέον σε τεντωμένο σχοινί, με την Ελεονώρα να αναμένεται να αποχωρήσει από το κανάλι το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι του 2022.

«Σχεδιάζεται η Ελεονώρα να αποδεσμευτεί από τον σταθμό το καλοκαίρι. Αν και το συμβόλαιό της είναι για δύο χρόνια και θα ολοκληρωνόταν κανονικά το καλοκαίρι του 2022, η λύση που έχει βρεθεί με τα ‘Μεσάνυχτα’ είναι καθαρά προσωρινή. Είναι μία συμβατική συμβίωση, ίσα – ίσα να περάσουν οι μήνες και να μειωθεί η ρήτρα των 200.000 ευρώ. Ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι θα βρεθεί κάποιο παραθυράκι ώστε να λυθεί ανέξοδα το συμβόλαιο και από τις δύο πλευρές», σχολίασε η δημοσιογράφος. 

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίvτεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.