Ο ΑΝΤ1 αποφασίζει για τη «Φάρμα»

Ο ΑΝΤ1 αποφασίζει για τη «Φάρμα»

Ποιος θα είναι τελικά ο παρουσιαστής;

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός του ΑΝΤ1 για δεύτερο μισό της χρονιάς. Στο κανάλι έχουν επανέλθει οι «Άγριες Μέλισσες» που αποτελούν τη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών, ωστόσο μένουν ακόμη κάποιες πινελιές.

Μία από αυτές είναι και η τύχη του ριάλιτι «Φάρμα». Πρόκειται για πρόγραμμα που γνωρίσαμε πριν περίπου μία 15ετία μέσω της συχνότητας του Mega. Τα δικαιώματα εξασφάλισε ο όμιλος του ΑΝΤ1 και θα μπει στο πρόγραμμα εντός των επόμενων ημερών.

Όπως φαίνεται τελειώνει και το «μυστήριο» με το κανάλι προβολής του ριάλιτι.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ανέφεραν ότι είναι πιθανό η «Φάρμα» να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Μακεδονία TV. Όπως σημειώνει όμως δημοσίευμα της «Realife», το ριάλιτι καταλήγει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τις οριστικές αποφάσεις να αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Στόχος του καναλιού του Αμαρουσίου, αν τελικά ενταχθεί στο δικό του πρόγραμμα είναι να συμπληρώσει τυχόν κενά. Η Φάρμα σύμφωνα με τη «Realife» θα μεταδίδεται σε έξι δίωρα επεισόδια, ένα εκ των οποίων θα είναι και η μονομαχία αποχώρησης.

Το επεισόδιο της αποχώρησης θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή ή Σάββατο. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, εξετάζονται δύο σενάρια. Είτε θα μεταδίδονται τα Σαββατοκύριακα στην απογευματινή ζώνη, είτε τις καθημερινές αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Όσον αφορά την παρουσίαση του ριάλιτι, σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση του Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής από την Θεσσαλονίκη είναι σε διαπραγματεύσεις, χωρίς να έχει υπογράψει ακόμη όπως σημειώνει η «Realife» ενώ στόχος του ομίλου ΑΝΤ1 είναι να εξασφαλίσει συμφωνία με τον Σάκη Τανιμανίδη και για άλλα κόνσεπτ και όχι μόνο για τη «Φάρμα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.