Επιστολή κόλαφος ΣΚΑΪ σε ALPHA για «αναληθή γεγονότα και συκοφαντικούς ισχυρισμούς»

Επιστολή κόλαφος ΣΚΑΪ σε ALPHA για «αναληθή γεγονότα και συκοφαντικούς ισχυρισμούς»

Έντονος εκνευρισμός από πλευράς ΣΚΑΪ.

Φανερά εκνευρισμένοι είναι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ με τον ALPHA λόγω των όσων ακούστηκαν στην εκπομπή «Happy Day» με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του σταθμού με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Θέλω να σας διαβάσω μια επιστολή που μας έστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ για κάποια σχόλια που έγιναν μέσα από την εκπομπή και συγκεκριμένα από τον Δημήτρη με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής, ούσα αναγκασμένη να επανορθώσει για όσα ειπώθηκαν on air. 

Στην πρωινή εκπομπή του ALPHA ειπώθηκε μεταξύ άλλων πως ο ΣΚΑΪ είναι στα δικαστήρια με πρώην εργαζομένους του και πως το κανάλι δεν φημίζεται για τη συνέπειά του στις υποχρεώσεις του.

H επιστολή – απάντηση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:

«Στην εκπομπή Happy Day που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στις 30/12/2020 αναφέρθηκαν αναληθή γεγονότα και συκοφαντικοί ισχυρισμοί για την εταιρεία ΣΚΑΪ ΑΕ και τον ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ειδικότερα αναφέρθηκε ότι όλοι όσοι έχουν περάσει από τον σταθμό ΣΚΑΪ είναι στα δικαστήρια με την ιδιοκτησία, ότι η εταιρεία δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και ότι στο σταθμό γίνονται τέρατα.

Ως προς αυτά και ως προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες με συνεργάτες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ούτε βεβαίως υφίστανται συμπεριφορές παράνομες αντιδεοντολογικές έναντι σε συνεργάτες του σταθμού όπως αναληθώς αναφέρθηκε στην εκπομπή, ως εκ τούτου εκφράζουμε την λύπη μας για την γενόμενη προσβολή».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.