Τέλος από τον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά; Η επιστροφή στον ΑΝΤ1 και το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα

Η μεταγραφή της χρονιάς: Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας μαζί στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1!

Η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα.

«Βόμβα» έπεσε μερικά λεπτά πριν στην τηλεοπτική αρένα, με μια… βραδινή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που αφορά στον Γιώργο Λιάγκα.

Όπως επίσημα ανακοίνωσε ο σταθμός, ο Λιάγκας -παρά το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ- επιστρέφει στο Μαρούσι και μάλιστα στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ΣΚΑΪ – Λιάγκας δεν κατάφεραν να βρουν μια λύση προκειμένου ο παρουσιαστής να επιστρέψει στο πρόγραμμα του σταθμού κατά το β’ μισό της σεζόν, κάτι που οδηγεί στη λύση του συμβολαίου του με το κανάλι.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 έχει ως εξής: 

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.
Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Δείτε ακόμα: «Τώρα έρχεται ο σεΐχης να… »: Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στo απαράδεκτο σχόλιο στη νέα της φωτογραφία (Pics)

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».
Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

Η μεταγραφή της χρονιάς: Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας μαζί στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.