Ανακατατάξεις στο Survivor: Νέοι παίκτες και «Μαχητές» μπαίνουν στην ομάδα των «Διασήμων» (Vid)

Ανακατατάξεις στο Survivor: Νέοι παίκτες και «Μαχητές» μπαίνουν στην ομάδα των «Διασήμων» (Vid)

Τεράστια η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας των «Διασήμων».

Αβέβαιη είναι η παραμονή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο «Survivor», καθώς το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί την έστειλε ξανά στο νοσοκομείο με την τύχη της στο ριάλιτι να εξαρτάται από το κατά πόσο οι θεράποντες ιατροί της θα της επιτρέψουν να επιστρέψει.

Την ίδια ώρα, μεγάλος είναι ο προβληματισμός στο στρατόπεδο της Acun Medya, καθώς σύμφωνα με τα σχόλια του κοινού, η ομάδα των «Διασήμων» είναι τόσο αδύναμη που δεν έχει πλέον το παραμικρό ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τα αγωνίσματα μιας και η νίκη των «Μαχητών» είναι δεδομένη.

Κάπως έτσι, δύο νέοι παίκτες έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους για τον Άγιο Δομήνικο προκειμένου να ενταχθούν τη celebrity ομάδα. Ο λόγος για τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Ηλία Μπόγδανο. Μαζί τους ταξίδεψε ακόμα μία παίκτρια η οποία θα ενταθεί στην ομάδα των «Μαχητών».

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ!

Κι αυτό, διότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, δύο παίκτες των «Μαχητών» θα… πάρουν μεταγραφή για την ομάδα των «Διασήμων», όπως είχε συμβεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τον James Καφετζή και την Έλενα Κρεμλίδου.

«Ο Acun Ilicali, ο ΣΚΑΪ και τα στελέχη της Acun Medya είναι πολύ προβληματισμένοι με τις αποδόσεις των ‘Διασήμων’ γιατί βλέπουν αυτή την ανισομέρεια που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων. Aρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό ξεκίνησε να αποτυπώνεται και στο Twitter και σε άλλα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχει η πληροφορία ότι πολύ σύντομα η ομάδα των ‘Διασήμων’ θα ενισχυθεί όχι μόνο με τους καινούργιους παίκτες που θα καταφτάσουν στον Άγιο Δομήνικο αλλά και με δύο μεταγραφές. Οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι ο James Καφετζής και η Μαριπόζα που θα μετακομίσουν από την ομάδα των ‘Μαχητών’ στην ομάδα των ‘Διασήμων’», είπε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.